Стрічка новин

На Тернопільщині, порівняно з іншими регіонами, дешевші сало і масло

Експерти Асоціації постачальників торговельних мереж проаналізували, яка різниця між цінами на продукти за регіонами України. Беззаперечним лідером цього рейтингу є сало, яке в столиці утричі дорожче, ніж у регіонах. Різниця в ціні просто космічна – 61 гривня. Так, у Києві середня ціна становить 91,4 грн/кг, а в Тернопільській області – 29,8 грн/кг, повідомляє УБР. Другим у цьому рейтингу є вершкове масло – різниця в ціні становить майже 39 гривень. Найвища вартість масла в Київській області – 163,2 грн/кг, водночас у Тернопільській області – 124,4 грн/кг. Третім йде м’який сир з різницею ціни майже у 31 гривню. На Волині ціна – 101,6 грн/кг, водночас, у Житомирській області – 124,4 грн/кг. Четверту сходинку тримає яловичина – 30 грн/кг. У Чернівецькій області кілограм коштує 123,2 гривні, а в Полтавській області – 93,2 гривні. Замикає п’ятірку «соціальна» ковбаса з різницею у майже 19 гривень. Найвища ціна в Одеській області – 76,7 грн/кг, а найнижча – у Чернівецькій – 58,1 грн/кг.

Loading...
загрузка...

Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

// //-->