Спортивні новини

Спортивні новини

sergiy_semenov

Малий Глобус став українським

Сергій Семенов – перший український біатлоніст, якому вдалось вибороти Малий Кришталевий Глобус. Стабільність дозволила представнику Чернігова здобути цей дебютний приз для української чоловічої збірної. За підсумками трьох гонок на 20 км, які відбулись цього сезону, Сергій Семенов набрав найбільшу кількість залікових балів.

 

На стадіон – безкоштовно

Тернопільська обласна Федерація футболу запрошує переселенців із зони АТО та Криму на безкоштовний організований перегляд матчу Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами ФК Тернопіль – МФК Миколаїв, який відбудеться 20 березня 2015 року о 18.00 годин на Тернопільському міському стадіоні.

Бажаючих просять зібратися перед центральним входом Тернопільського міського стадіону до 17.00 годин. Телефон для довідок (0352) 25-66-09.

 

У Лондоні, як удома

Легендарний спортивний центр Йорк Холл замайорів жовто-блакитними кольорами на матчевій зустрічі Всесвітньої серії боксу між «Британськими левовими серцями» та «Українськими отаманами», яка завершилася переконливою перемогою гостей з рахунком 4:1

«Важко описати ті емоції, які ми отримали на матчі проти британців… Це було щось неймовірне! Підтримка у залі просто зашкалювала. Скажу відверто, у Лондоні ми почували себе як у дома і все це завдяки українській діаспорі  Англії. Здавалося, що в залі були лише українці. Я вдячний кожному, хто приїхав нас підтримати!» — поділився емоціями від матчу в Англії один з найтитулованіших боксерів клубу «Українські отамани» Микола Буценко.

І дійсно, як і два роки тому вщент заповнений легендарний лондонський спортивний центр Йорк Холл на час матчевої зустрічі став жовто-блакитним, відмітив генеральний диткор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк: «В першу чергу я дякую українській діаспорі за підтримку. Протягом матчу увесь зал в унісон співав гімн України, що безумовно, додавало сил нашим боксерам та надихало на якомога яскравіші перемоги. Це було неймовірно. Маю надію, що кожен з глядачів отримав незабутні емоції від перемоги нашої команди».

 

Відродженняя «Львова»

недавно всі права на клуб викупив обласний бізнесмен, котрий поставив собі за мету зробити ФК «Львів» сильнішим за «Карпати». Поки він не визначився з рівнем, на котрий заявлятиме команду. Це може бути чемпіонат області, або ж Друга ліга
Точно відомо те, що фінальним завданням оновленого ФК «Львів» стане повернення в УПЛ. Бюджет обіцяють на рівні $10-15 млн. щороку. Грати команда планує спершу на стадіоні СКА, а потім перебратися на «Арену Львів», де вперто не бажають грати «Карпати». Переговори щодо цього з місцевою владою вже ведуться.

Нагадаємо, що ФК «Львів» грав у Прем’єр-лізі в сезоні 2008/2009.

 

Послання Росії з Італії

Українська діаспора у Неаполі передала гнівний «привіт» Росії на матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Наполі» – «Динамо» Москва

На одному з секторів італійських уболівальників фанати вивісили банер «Руки геть від України. Нам не потрібна ваша диктатура. Досить вбивати наших синів».

Зазначимо, що матч на стадіоні «Сан-Паоло» завершився впевненою перемогою «Наполі» з рахунком 3:1.

 

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *