1400 співробітників Національної поліції Тернопільщини пройдуть атестацію

1400 співробітників Національної поліції Тернопільщини пройдуть атестацію

8 вересня п’ять атестаційних комісій розпочнуть проведення співбесід із понад 1400 співробітниками Національної поліції Тернопільщини 3-ї категорії. Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП Тернопільської області.

У ГУ Національної поліції України в Тернопільській області 125 співробітників 1-ї та 2-ї категорій вже атестувалися. За результатами їхніх співбесід, атестаційні комісії прийняли такі рішення: 70 співробітників займаній посаді відповідають; 10 співробітників – займаній посаді відповідають і заслуговують призначення на вищу посаду; 21 співробітник – займаній посаді не відповідає, вони підлягають переміщенню на нижчу посаду через службову невідповідність; 17 співробітників – займаній посаді не відповідають, підлягають звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність; двоє співробітників направлено на поліграф.

Зараз проводиться реалізація рішень атестаційних комісій щодо 1 та 2 категорій – звільнено пятеро співробітників, на нижчі посади переведено 21 працівника.


 




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *