Тернополянин, який нещодавно повернувся із в’язниці, хотів обікрасти крамницю фототехніки за допомогою ножа й відкривачки (ФОТО)

Тернополянин, який нещодавно повернувся із в’язниці, хотів обікрасти крамницю фототехніки за допомогою ножа й відкривачки (ФОТО)

Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області викрили у крадіжці 48-річного жителя обласного центру.

PM944image002

Зловмисник намагався обікрасти магазин фототехніки.

Чоловік вже неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів. Нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, однак знову взявся коїти протиправне.

Цього разу об’єктом злочину тернополянин обрав магазин фототехніки. Вирішив проникнути в приміщення за допомогою ножа та металевої відкривачки для консервації. Саме під час прорізання отвору в металопластиковій стіні магазину зловмисника помітили працівники державної служби охорони. Охоронці доправили горе-крадія до чергової частини Тернопільського міського відділу міліції для документування злочину

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, повідомили в УДСО при УМВС України в Тернопільській області.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *