До Тернополя завітала місія USAID (ФОТО)

До Тернополя завітала місія USAID (ФОТО)

Містечко USAID розташовувалося у парку Шевченка (поблизу пам’ятника Степана Бандері) у Тернополі.

У рамках дійства відбулися відкриті громадські слухання «Тернопіль Майбутнього», повідомили у прес-службі ТОДА.

Також були представлені десять програм USAID, що вже працюють у межах Тернопільської області. Серед них – актуальні питання, які стосуються охорони здоров’я, енергоефективності, правового захисту, сільського господарства, освіти, розвитку малого і середнього бізнесу, правового захисту.

Крім цього, чиновники та пересічні громадяни могли обговорити стратегію розвитку обласного центру. Тернополяни мали змогу запропонувати своє бачення майбутнього рідного міста й обговорити основні проблеми, які необхідно вирішити вже найближчим часом.

Загалом до участі були запрошені представники влади, громадські активісти, журналісти, архітектори та урбаністи. Програма дійства містила ще й захоплюючі конкурси для малечі, цікаві заходи для підлітків та корисні інформаційні консультації для дорослих.

 

Довідка:

Регіональна Місія Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) працює в Україні, Білорусі та Молдові з 1992 року. Головною метою агентства є допомога цим країнам під час переходу до демократії та ринкової економіки. Програми Місії зосереджені у напрямках: демократизація сфер управління, економічний розвиток, а також соціальна допомога.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *