У Тернополі реорганізували Управління Пенсійного фонду України

У Тернополі реорганізували Управління Пенсійного фонду України

Відповідно до Постанови КМУ від 16.12.2015 року № 1055 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» реорганізовано Управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі шляхом злиття з Управлінням Пенсійного фонду України в Тернопільському районі. Нове найменування територіального органу Пенсійного фонду України, який утворюється – Тернопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області. Таке об’єднання є суто організаційним і його мета – покращити якість управління в пенсійній системі, а також ефективно та економно витрачати людські, матеріальні та фінансові ресурси Пенсійного фонду.

Для жителів Тернопільського району фахівці з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, а також відділу обслуговування громадян, які виконують функції з прийому заяв про призначення та перерахунок пенсій, видачі відповідних довідок, пенсійних посвідчень, надання консультацій з пенсійних питань працюватимуть і надалі в тих самих приміщеннях, що й до об’єднання – по вул.М.Кривоноса,1 (мікрорайон Дружба). Платники (фізичні та юридичні особи), які зареєстровані в Тернопільському районі відтепер будуть обслуговуватися за адресою вул. Руська,17.

Обслуговування осіб, які перебували на обліку в міському Управлінні Пенсійного фонду України – залишається без змін, за адресою Майдан Волі,3 (відділ обслуговування громадян) та вул.Руська,17.

Тому, шановні платники та пенсіонери міста Тернополя і Тернопільського району, не варто хвилюватися, адже для отримання сервісу з питань пенсійного забезпечення потрібно звернутися до спеціаліста відділу обслуговування громадян за вищезазначеними адресами.

Ольга КОБІС, завідувач сектору організаційно-інформаційної роботи УПФУ в Тернополі.

 

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *