Цікаві зустрічі і щоденна молитва: у Городищі на Тернопільщині  провели «Канікули з Богом»

Цікаві зустрічі і щоденна молитва: у Городищі на Тернопільщині  провели «Канікули з Богом»

Щороку влітку на парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Городище Козівської громади організовують християнський табір ” Веселі канікули з Богом”.

Кожний день розпочинався Святою Літургією, якій передувала Сповідь. По завершені Служби Божої приділений час для катехизації – відновлення заповідей, християнських чеснот, як дороговказів на наших життєвих дорогах.

І на щораз молитви за  нашу перемогу над ворогом і за наших захисників ЗСУ, ранених, полонених.

На запрошення пароха, о.Богдана Зінченка до дітвори з пізнавально- просвітницькими заходами навідалися працівники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Тернопільській області.

З якою цікавістю горіли оченята дітей, споглядаючи на пожежний автомобіль і зокрема його обладнання. Кожний учасник табору мав можливість посидіти за кермом, відчути себе рятувальником при пожежі, коли подавали в рукави-шланги воду.

А яка радість – приміряти головний убір – шлем пожежника, а ще цікаві запитання і не одне. Словом зустріч-діалог з працівниками ДСНС пройшла цікаво і успішно.

Попереду на дітей чекали ще розваги за участі аніматорів Пілігрима і Петрушки. Ігри, конкурси, банси, малюнки на асфальті, які не тільки приносили радість але давали можливість здружитися, підтримувати і навіть переживати один за одного чи за команду. Весело! Цікаво!

Завершуючи перебування у таборі “Веселі канікули з Богом”, пообіцяли – до наступного року!

А також  многаліттям склали подяку о.Богдану Зінченку, завклубу  Василю Пушкару, медпрацівникам, жертводавцям. 

Олег ГАЛАЙ.

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *