Рисова каша переварюється не в шлунку, а в кишечнику, зерна діють як адсорбент. Взагалі, рис — один з найдавніших і цінних злаків. У його хімічному складі є величезна кількість поживних і біологічно активних речовин. Тому злак використовується народною медициною для лікування різних патологій, в тому числі хвороб суглобів і опорно-рухового апарату.
Видалення шкідливих солей, шлаків, токсинів проводиться при артритах, артрозах, остеохондрозах різної локалізації (шийного, грудного, поперекового відділів хребта).
Отож, потрібен звичайний рис, стільки столових ложок, скільки вам років. Зерна слід промити, засипати в банку, залляти теплою кип’яченою водою, закрити кришкою і помістити в холодильник. Зранку воду зілляти, взяти 1 столову ложку з верхом рису, варити його протягом 3-4 хвилин без солі та з’їсти натще.
Рис, що залишився, знову залляти кип’яченою водою і помістити в холодильник. І так робити щоранку, поки рис не закінчиться.
Секрет методу полягає в тому, що рисове зерно має кристалічну структуру. Коли замочуємо зерна, то видаляємо з нього крохмаль, а на зернятках з’являються комірки. Рисова каша переварюється не в шлунку, а в кишечнику, зерна діють як адсорбент.
Після курсу лікування ви станете не просто здоровішими, але й молодшими. Одна умова: після сніданку рисом бажано нічого не їсти і не пити не менше 3 годин. Після такого харчування зникають болі з попереку, перестає «хрумтіти» шия. Шкіра на обличчі набуває здорового вигляду.