Покупців Тернопільщини застерігають: у польських заморожених курячих ніжках виявили небезпечну бактерію

Покупців Тернопільщини застерігають: у польських заморожених курячих ніжках виявили небезпечну бактерію

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 20 квітня 2021 року № 2021.1740-fup 5 стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (phagetype 6D /25g) у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання (виробник: Cedrob S.A., Ciechanów; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Аркада Фінанс», вул. Журналістів, 13, м. Дніпро, 49023). Про це йдеться на сайті відомства.

Просимо негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного продукту в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел.: (0352) 52-10-10).

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *