Голова ТОДА Степан Барна представив начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області (ФОТО)

Голова ТОДА Степан Барна представив начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області (ФОТО)

1

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області очолив Василь Хомінець. 24 січня новопризначеного керівника представив колективу голова обласної державної адміністрації Степан Барна. Про це повідомили у прес-службі ТОДА.

«Наказом голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 23 січня 2017 року начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області призначено Василя Хомінця. Я бажаю Василю Петровичу успіхів на новій посаді, нових ідей та можливостей для їз втілення».

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів утворена у 2014 році шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фіто санітарної служби, а також Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Головне управління Держпродспоживслужби в області ,  відповідно до покладених на нього завдань у галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів , забезпечує проведення державного ветеринарно-санітарного нагляду (контролю) за здоров’ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, неїстівних продуктів тваринного походження, кормів та інших об’єктів санітарних заходів, охорони території України від занесення збудників особливо небезпечних хвороб, включених до списку Міжнародного епізоотичного бюро, з територій інших держав або карантинних зон; здійснює держ н агляд за тваринами, харчовими продуктами, іншими об’єктами санітарних заходів, пов’язаними з продуктами тваринного походження, репродуктивним матеріалом, племінною справою у тваринництві, біологічними продуктами, патологічним матеріалом, ветеринарними препаратами, субстанціями, кормовими добавками, преміксами та кормами, засобами ветеринарної медицини, засобами догляду за тваринами та супутніми об’єктами, штамами мікроорганізмів, а також потужностями, що використовуються для їх виробництва, переробки, зберігання та обігу; діяльністю суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, перевезення, зберігання, реалізацію органічної продукції (сировини)тощо.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *