Оксана Петришин продемонструвала справжню мужність і витривалість. Упродовж 18 годин і 26 хвилин вона безперервно робила масаж спини. Розпочався цей незвичний рекорд 7 липня о 18.00, а завершився 8 липня о 12.30. За цей час півгодинний сеанс масажу пройшли 36 людей. Тернополянка побила минулорічний рекорд киянина Олександра Мироненка, який робив масаж спини 13 годин і 42 хвилини.
А у парку Шевченка в рамках фестивалю «Коропфест» кухарі зварили 3009 літрів рибної юшки, побивши рекорд, який встановили у 2005 у Запоріжжі – 1007 літрів. Для приготування страви тернополяни використали 500 кілограмів картоплі, 400 кілограмів коропа, по 50 кілограмів цибулі та моркви, по 10 – кропу і петрушки, 15 літрів самогону та аж 13(!) кг солі.