У Хоросткові провели відкритий чемпіонат міста з ловлі риби на мормишку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Хоросткові провели відкритий чемпіонат міста з ловлі риби на  мормишку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На ставу Хоросткова Гусятинського району на Тернопільщині вже учетверте провели відкритий чемпіонат міста з ловлі риби на мормишку. Про це повідомляє на «Фейсбук»-сторінув Хоростківської міської ради Любимир Лівель. 

 

12631384_170560086647356_8971637693611433828_n[1]

19 рибалок хотіли упіймати «золоту рибку». Спортсмени змагались у командному заліку, проте серед них визначалась і особиста першість.

Було 5 команд: « ГО «Рибалки Гусятинщини», «Альона» та «Зубрівка» представляли Хоростків, «Зарубинці» – село Зарубинці та команда «Рибак – Рибаку» з Теребовлі. Кожна команда складалась з трьох осіб.

12615656_170557246647640_3384586383140857002_o[1]

Із правилами змагань ознайомив голова ГО «Рибалки Гусятинщини» Мирон Ксьонжик. Відкрив змагання міський голова Хоросткова Степан Гладун, який привітав усіх рибалок та побажав їм гарного улову і перемоги.

За один трьохгодинний тур, під пильним наглядом суддівської колегії, кожен із учасників мав змогу відзначитись за вагою загального улову (кількість спійманих рибин не визначали).

12647167_170557129980985_1017904481726478757_n[1]

У командній першості кращими стали теребовлянські рибалки. Друге місце заслужено дісталось команді хоростківчан ГО «Рибалки Гусятинщини», а третє – команді « Зубрівка».

Індивідуальна суперечка також завершилась тріумфом теребовлян: Павла Петровського – перше місце, Любомира Максимчука друге та Віктора Мединського – третє.

12645083_170557673314264_2552174957156342671_n[1]

Окрім досвідчених рибалок, змагалися й діти. Першість серед своїх однолітків здобув п’ятнадцятирічний Діма Хомин, улов якого лише трохи не дотягнув до півтора кілограма. Друге місце виборов наймолодший учасник Максим Процків із Хоросткова, третє – також хоростківчанин Володя Фечан.

12631482_170556499981048_7895410090091099954_n[1]

Переможців і призерів нагородили кубками, медалями і пам’ятними призами.
Гостей та учасників змагань пригощали гарячою юшкою, салом, гречкою та смаженою картоплею. Готував смакоту хоростківський шеф-кухар Віктор Польовий зі своїми помічниками.

Також проводився добровільний збір коштів для воїнів АТО.

12651155_170560753313956_7095055450799246358_n[1]

12670232_170562993313732_4156220741095537607_n[1]

12670586_170579526645412_6003908042265283168_n[1]

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *