Святий Миколай через працівників тернопільської прокуратури передав подарунки дітям реабілітаційного центру (ФОТО)

Святий Миколай через працівників тернопільської прокуратури передав подарунки дітям реабілітаційного центру (ФОТО)

Напередодні Дня Святого Миколая працівники прокуратури Тернопільської області відвідали зі святковими подарунками підшефний освітній заклад Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр та привітали дітей з найочікуванішим дитячим святом

21(6)

Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр, над яким прокуратура області вже роками здійснює шефство. Це – навчально-виховний заклад, у якому навчаються дітки зі всієї області з неврологічними захворюваннями, сколіозом та порушеннями опорно-рухового апарату. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

4(160) 3(177)

«Напередодні Дня Святого Миколая працівники прокуратури традиційно передали своїм підшефним діткам від Чудотворця святкові подарунки та побажали їм благодаті, душевної величі та здійснення найзаповітніших мрій. День Святого Миколая – світле, радісне та найулюбленіше свято кожної дитини, – зазначила, вітаючи діток начальник галузевого відділу прокуратури області Марина Чудопалова. – З його приходом кожен сподівається на диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. Хочу побажати вам, щоб всі загадані сьогодні бажання здійснилися і, щоб у вашому житті завжди залишалося місце для дива. Нехай добрий Святий дарує здоров’я, радість, завжди оберігає кожного з вас та супроводжує протягом усього життя».

2(320) 1(412)

Вихованці реабілітаційного центру радісно вітали гостей та підготували театралізований святковий концерт. Молоді таланти танцювали, розповідали вірші та співали пісні про Святого Миколая Чудотворця.

Від імені дітей і від себе особисто директор реабілітаційного центру Ірина Король висловила вдячність прокурорам за подарунки, постійну підтримку та за щиру увагу до потреб вихованців закладу.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *