Все, що треба знати про «Макдональдс»

Все, що треба знати про «Макдональдс»

Американка Дженніфер Ловдал зберігала шість років обід, який купила у ресторані швидкого харчування «McDonald’s». Таким вчинком жінка хотіла продемонструвати високий вміст хімікатів у їжі. Як пише видання «The Mashble», курячі шматочки і картопля фрі з дитячого набору «Хеппі Міл» досить добре збереглися. Їжа виглядає відносно свіжою. Дату покупки жінка підтвердила касовим чеком. «Набір «Хеппі Міл» зберігався в офісі весь цей час і не зіпсувався, не вкрився пліснявою і не згнив. Запах лише від картону. Ми провели цей експеримент, щоб показати нашим пацієнтам, наскільки нездоровою є ця «їжа». Особливо для дітей. У цій їжі так багато хімікатів», – сказала Дженніфер Ловдал.






Loading...



Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

shares