Яким має бути надійний ремонт iРhone

Важко уявити життя сучасної людини без переваг, які дає мобільний телефон. А техніка від компанії Apple дозволяє не тільки завжди залишатися на зв’язку, а й вирішувати повсякденні завдання, спілкуватися по відеозв’язку, проводити дозвілля.

Не зважаючи на міцність корпусу iРhone, трапляються прикрі неприємності, в результаті яких пошкоджується екран, корпус або гаджет перестає функціонувати. В цьому випадку рекомендується звертатись в надійний сервіс. Сьогодні можна усунути неполадку будь-якої складності в короткі терміни.

G:\яноварь 2021\servis-citrus\32.jpg

Незалежно від складності дефекту, фахівці рекомендують скористатися послугами професіоналів. Якісний, з гарантією ремонт iphone 7 plus і інших моделей виконує компанія «Цитрус Сервіс».

Компанія має офіційний сертифікат Apple, виконує офіційний гарантійний та післягарантійний ремонт всієї техніки бренду, при роботі використовуються оригінальні деталі, незалежно від року випуску і моделі пристрою.
При прийомі смартфона виконується безкоштовна діагностика. Це дозволяє точно виявити всі несправності. Обсяг робіт, вартість і тривалість попередньо обговорюються з клієнтом.
Наявність на власному складі запасних частин і професійне обладнання, дозволяють усунути неполадки протягом декількох годин.

Після ремонту:

  • виконується тестування;
  • повторна діагностика;
  • видається гарантія.

Будь-хто може скористатися послугами кур’єра, виконати терміновий ремонт гаджета. Сервісні центри розташовані в багатьох містах країни, жителям невеликих селищ пропонується зручний сервіс доставки.

Дефекти, що вимагають термінового ремонту

Для збереження бюджету, нервів і часу, фахівці рекомендують звертатися в сервіс відразу після виникнення дефекту або неполадок.

В результаті ударів, падінь порушується герметичність корпусу. Попадання усередину пилу і вологи викликає серйозні поломки, збільшує вартість заміни та ремонту.

При контакті смартфона з рідиною, порушується працездатність, що може привести до значних поломок. У цьому випадку потрібна професійна сушка та обробка металевих поверхонь.

Також в процесі експлуатації може пропадати зображення, порушуватимуться звучання, не функціонувати належним чином деякі функції. Дані неполадки виникають через поломки плати підсвічування, попадання води, механічних пошкоджень.

Скориставшись допомогою професіоналів, ви зможете відновити функціональність техніки в короткий термін, отримати гарантію.

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *