Вибір промислового кухонного обладнання

Вибір промислового кухонного обладнання

Простого прийняття рішення про відкриття кафе для успішного і процвітаючого бізнесу – мало. Дуже багато в завоюванні й утриманні клієнтури залежить від того, наскільки якісне і функціональне кухонне обладнання, яке використовують професіонали-кухарі в своїй справі. Тільки різноманітність, вишуканість смаку і зовнішня привабливість готових страв будуть головним і визначальним фактором успішності закладу.

Фактори, що впливають на вибір професійного обладнання

Починаючи займатися підбором необхідного обладнання та устаткування варто брати до уваги такі фактори:

    • Посадочні місця в залах. Ця кількість буде визначати продуктивність професійної техніки яка купується. Якщо цей показник не буде правильно прорахований, то може статися так, що обладнання буде не вистачати, або навпаки – воно буде простоювати.

  • Від розміру кухні залежить наповнюваність приміщення обладнанням та його технічні характеристики. Приміщення не просто має бути оснащено всім необхідним для виконання різних технологічних процесів, а й безпечним для професіоналів, що працюють в ньому.
  • Стилістика і формат закладу і пропонований асортимент меню впливають на вибір обладнання для кухонної зони. Якщо заклад планується позиціонувати як кав’ярню, в якій будуть подаватися американські донатси, то не обійтися без апаратів для виробництва пончиків і гриль поверхонь. Якщо ж планується відкриття пекарні або кондитерської, то необхідно придбати спеціальні великі печі.

Необхідне професійне обладнання

Сучасне промышленное кухонное оборудование повинно бути в будь-якому закладі громадського харчування, яке хоче бути успішним. Крім представників теплового ряду, які беруть участь у випічці, обсмажуванні, варенні, гасінні і запіканні овочевих, м’ясних продуктів або хлібобулочних виробів, кожна кухня повинна бути укомплектована холодильним обладнанням. Основною вимогою, яка пред’являється до таких установок – збереження герметичності і підтримка постійного режиму температури. Тільки при цих двох основних умовах можна домогтися збереження якості, свіжості і гарного зовнішнього вигляду використовуваних продуктів. Холодильне обладнання повинно бути містким, для того, щоб в них дотримувалося товарне сусідство. Якщо заклад має кондитерський напрямок, то рекомендується придбати демонстраційні охолоджуючі вітрини.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *