У Тернополі до кінця року облаштують ще сім дитячих майданчиків

У Тернополі до кінця року облаштують ще сім дитячих майданчиків

Сім нових дитячих майданчиків з’явиться в Тернополі до  кінця 2016 року. Загалом, у місті за цей період з’явилося 45 ігрових площадок. Вартість звичайного дитячого майданчика, встановленого на прибудинковій території близько 30 тисяч гривень.

У цю суму, входить проектна документація та самі елементи конструкцій, гойдалки тощо. Відповідно до гарантійних умов, упродовж 5 років виконавець зобов’язується усувати дефекти,  пов’язані із якістю обладнання та проведених робіт.

«Сім дитячих майданчиків ще встановлюється, в тому числі на даний час проводяться роботи по встановленню великого ігрового дитячого та розвиваючого комплексу на Новому Світі. Дані роботи заплановано завершити десь найближчим часом. Це буде великий ігровий дитячий комплекс, який буде включати багато ігрового обладнання, таких, як ставляться на бульварах, в сквериках. Відповідно, він буде розрахований на більшу кількість людей і на дітей у різному віці», – розповів головний спеціаліст відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Олександр Чурілов. 




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *