Лікарі радять з’їдати щодня одне яблуко, але чому? Спробуємо пояснити.
Яблука покращують травлення. Вони багаті клітковиною та допомагають відновити мікрофлору кишечника.
Яблука допомагають при анемії, оскільки ці фрукти багаті залізом.
Яблука додають енергії ослабленим людям. Тому їх часто рекомендують вживати видужуючим, щоб допомогти швидше відновитися після хвороби.
Яблука очищають зуби. Коли ви їсте яблука, клітковина, що міститься в них, очищає зуби, в той час як антивірусні властивості яблук сприяють позбавленню від бактерій і вірусів, запобігають появі карієсу.
Яблука знижують рівень холестерину, а отже, вони корисні для серця і судин.
Яблука корисні при ревматизмі, оскільки сприяють процесу загоєння.
Яблука покращують зір. Крім цього, зелені яблука допомагають в лікуванні курячої сліпоти.
Яблука – чудовий тонізуючий засіб для шкіри. Маски з яблук з медом і з яблук зі сметаною живлять і тонізують шкіру.
Яблука використовують в дієтичному харчуванні при подагрі і дизентерії.
Яблука запобігають раку. Дослідження показали, що вони містять флавоноїди і поліфеноли, які протистоять хворобі.