Сьогодні: Субота. 15.03.2025

Секрети високої кухні: у ЗУНУ відбувся майстер-клас від президента Асоціації U.C.M, Italy – Паоло Брешиа

Секрети високої кухні: у ЗУНУ відбувся майстер-клас від президента Асоціації U.C.M, Italy – Паоло Брешиа

14 лютого відбувся майстер-клас від партнерів кафедри міжнародного туризму та готельного бізнесу навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету у межах проєкту EuroEst.

Серед гостей заходу: Паоло Брешиа – президент Асоціації U.C.M, Italy; Софія Міщенко – тютор наставник та викладач майстер-класу для офіціантів; Віталій Касюк – тютор наставник та викладач помічник майстер-класу для кухарів Брешіа з Асоціації «Середземноморський союз шеф-кухарів» (Італія), які поділилися своїм неоціненним досвідом, натхненням та секретами високої кухні.

Ця подія стала справжнім мостом між культурами, досвідом та інноваціями. Знання, отримані під час заходу, стануть потужним поштовхом для розвитку навичок у сфері кулінарного мистецтва та готельного бізнесу.

«Дякуємо кожному, хто був частиною цього дня. Активність, зацікавленість та енергія кожного учасника надихає організовувати ще більше якісних та корисних заходів. Разом ми формуємо майбутнє кулінарного мистецтва та туристичної індустрії», – йдеться в інформації.  

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *