
Кількість цукру в крові залежить не тільки від фізичної активності і спадкових факторів, а й, звичайно, від раціону харчування. Щоб відчувати себе добре, потрібно постійно стежити за його рівнем.
Шпинат
Шпинат надзвичайно багатий на амінокислоти, він також є джерелом кальцію, магнію і калію, які сприяють зниженню тиску. Крім цього, в шпинаті міститься багато клітковини, яка добре знижує рівень цукру в крові.
Авокадо
Авокадо є джерелом мононенасичених жирів, необхідних для нормального функціонування серця. Цей плід також багатий на клітковину, амінокислоти, вітаміни групи В, мінерали, такі як магній і калій, які є хорошою альтернативою майонезу і сиру особливо для людей, які страждають від цукрового діабету.
Риба
Дослідження вчених довели, що риба зменшує ризик захворювання на діабет. Тільки готувати її потрібно на пару або запікати в духовці, але не в якому разі не смажити.
Мигдаль
Мигдаль містить набагато більше білка і клітковини, ніж будь-які інші види горіхів. Він також є рекордсменом за наявністю калію і магнію, які добре знижують кров’яний тиск і рівень цукру в крові.