Літні принади

Літні принади

Лущений горох перемолоти на кавомолці до утворення муки. Згодом засипати у воду та варити 10-15 хвилин. Додати мелену манку, суху кукурудзу і ретельно перемішати, щоб не пригорілоЗ гороху й макухи

Зварити горох до стану рідкої каші. Просіяти через сито макуху, краще підсмажену, і всипати в горохову кашу. Після цього додати манку для густоти та залишити охолонути. Після цього кашу ріжемо на квадратики. Непогано ловляться на неї короп і карась.

 

«Асорті»

Потрібно 7 частин білого хліба, 2 частини вареної картоплі, по одній – манки та борошна. Розімняти суміш до гумоподібного тіста. Додати декілька крапель нерафінованої домашньої олії та ще раз ретельно розімняти. На таке тісто чудово клюють короп, карась, краснопірка та інші риби. Можна застосовувати наживку як «бутерброд», наколюючи з нею на гачок декілька опаришів чи дощового черв’яка.

 

Рецепт-рекордсмен

Лущений горох перемолоти на кавомолці до утворення муки. Згодом засипати у воду та варити 10-15 хвилин. Додати мелену манку, суху кукурудзу і ретельно перемішати, щоб не пригоріло. Коли все це звариться і утвориться однорідна маса, додати варену картоплю, трішки олії, можна аніс. Цю принаду дуже люблять короп і карась (особливо золотистий).

Автор

Андрій Брик

фотохудожник




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *