У Тернополі курятину готували до реалізації в умовах антисанітарії

У Тернополі курятину готували до реалізації в умовах антисанітарії

mvs

Не така якісна курка, як про неї розповідають. У Тернополі продукцію перед надходженням на прилавки готували у занедбаному приміщенні колишнього комбайнового заводу. Покупці навіть не здогадувалися, що беруть курятину з антисанітарних умов.

Несумлінного підприємця викрили працівники відділу ветеринарної медицини. Як розповів старший інспектор відділу Вадим Шаповал, чоловік орендував частину приміщення колишнього комбайнового заводу і в цеху проводив обвалку курятини.

Хоча на продукцію документи були, проте подібний процес вимагає експлуатаційного дозволу ветеринарної служби, а також постійної присутності лікаря для контролю за якістю товару. Ці вимоги підприємець знехтував.

Курятину чоловік продавав гуртовими та роздрібними партіями, без особливої турботи про здоров’я споживачів.

Щодо порушника складено протокол за ст. 107 Кодексу України про адміністративні порушення.

Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 164 КУАП.

Як зазначили у міліції, загалом із початку року в області було складено понад 100 протоколів за порушення ветеринарного законодавства.

З обігу вилучено 1200 кілограмів неякісної продукції.

 

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *