Зелень незамінна і на кухні, і в народній медицині

Зелень незамінна і на кухні, і в народній медицині

За допомогою кропу, петрушки, селери та зеленої цибулі можна вилікувати хвороби кишково-шлункового тракту, нирок і навіть гіпертонію.

Зелена цибуля відома сечогінною й антибактеріальною дією. Вона зменшує кількість холестерину і цукру у крові.

Зелений часник поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту, бореться з туберкульозною та дифтерійною паличками.

Кріп багатий на вітаміни В1, В2 і С, мікроелементи – кальцій, калій, залізо, фосфор та амінокислоти. За допомогою цієї рослини лікують гіпертонію, розлади травлення, застудні захворювання, нирково-кам’яну хворобу.

Петрушка запобігає застою жовчі й запаленню слизової оболонки шлунка.

Селера – чудовий засіб проти закрепів, ревматизму і хвороб нирок. Крім того, її сік стимулює кровотворний процес, поліпшує обмін речовин в організмі.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *