Українці їдять втричі менше свинини, ніж європейці

Українці їдять втричі менше свинини, ніж європейці

Українці недоїдають свинини. Про це заявив гендиректор ТОВ «Центр підвищення ефективності у тваринництві» Микола Бабенко, передає «УНН». Посилаючись на дані продовольчої і сільськогосподарської організації Об’єднаних Націй, Бабенко наголосив: споживання м’яса і молока українцями є у 2-3 рази меншим від фізіологічної норми. Причина у вартості продукту. Торік споживання свинини в країнах ЄС склало 45 кг на душу населення, у Китаї – 40 кг, в Росії – 30 кг, а в Україні – всього 15 кг.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *