2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік і задобрити тварину

2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік і задобрити тварину


2020 рік, повний потрясінь, небезпек, криз і локдаунів, майже відійшов. Вся планета має надію, що Новий рік принесе радість, гармонію і спокій. Тож у світі готуються до його зустрічі, а багато людей згадують і про різноманітні прикмети для приваблення удачі.
Сучасні новорічні традиції – це своєрідний мікс західних і східних церемоній. Згідно з популярним китайським календарем, кожен рік присвячений одній із дванадцяти тварин і одній зі стихій. 2021-ий буде Роком Білого Металевого Бика. Вважається, що знак, який управляє роком, впливає на долю і здоров’я. Тому дуже важливо заручитися підтримкою знаку і завоювати його довіру, щоб він допомагав людині у всіх починаннях. Розповідаємо про деталі, які допоможуть зробити свято затишним і вдалим.

Що символізує Білий Металевий Бик
Знак гороскопу Бик володіє такими якостями, як рішучість, твердість, традиційність і працьовитість, але також і впертістю. Стихія Металу наділяє його залізною волею, а білий колір – упевненістю в собі.
Китайці також вірять, що Білий Металевий Бик буде прихильним до тих, хто залишається оптимістом у будь-якій ситуації. У той же час, за слов’янськими легендами, священний золоторогий Бик-Тур є могутнім символом Всесвіту, родючості, мужності та сили.

Звершення та трагедії попередніх років Бика
Цікаво буде пригадати, з чим стикалося людство у минулому у роки Бика, тобто кожні 12 років тому. На 1901 рік припало вручення першої Нобелівської премії, на 1951 рік – політ першої людини у космос, на 1985 – випуск першої версії операційної системи Windows. У 1997 році загинула британська принцеса Діана, а у 2009 році світ стикнувся з епідемією “свинячого грипу”.

Люди, які народилися у рік Бика
У рік Бика народилися казкар Ганс Крістіан Андерсен, художник Вінсент Ван Гог, композитор Йоганн Себастьян Бах, актори Чарлі Чаплін, Дастін Гоффман, Едді Мерфі, Пол Ньюман, політики та правителі: Наполеон Бонапарт, Адольф Гітлер, Саддам Хусейн, Марґарет Тетчер.

Де зустрічати
Всі ми знаємо прислів’я: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Однак, мало кому відомо, що підготовка до святкування також має велике значення. Варто прибрати кожен куточок у квартирі, перебрати речі та викинути непотріб. Такими діями ви проводжаєте старий рік і відкриваєте двері новому, який обов’язково стане кращим за попередній.
Бики живуть стадами. Отже, щоб сподобатися покровителю 2021 року, добре також зібратися на Новий рік великою компанією. Запросіть родичів і друзів або самі рушайте в гості.
Від клубної вечірки краще в цей раз відмовитися і зосередити всю увагу на своїй сім’ї та близьких.

Як прикрасити оселю
Незалежно від того, де ви збираєтеся зустрічати Новий рік – вдома або в гостях, свій будинок нарядити треба обов’язково. Новорічна мішура піднімає настрій і створює святкову атмосферу.
І тут знову потрібно згадати про Білого Металевого Бика. Його основні кольори – білий і сріблястий, їх і потрібно використовувати в декорі як символ нового року. Наприклад, можна міняти на новорічні свята покривала, портьєри, накидки на стільцях, а для святкового столу використовувати спеціальну скатертину з новорічним декором і серветки.
Якщо у вас є діти, зробіть разом з ними маленький будиночок-хлів для чарівного бичка і поставте його під ялинкою. Щоб почастувати новорічного гостя, насипте в тарілочку трохи зерна (пшеницю, ячмінь) і покладіть солому або сіно (їх можна купити в зоомагазині).

У чому зустрічати Новий рік
У забарвленні одягу не варто зупинятися тільки на білому та сірому. Можна використовувати світлі тони, наприклад, молочні, кремові та світло-бежеві. Сірий колір теж дуже багатогранний. Це і сріблястий, і попелястий сірий, і попелясто-рожевий, і темні відтінки мокрого асфальту… Актуальні паєтки, блискітки, люрекс.


Оскільки покровитель Нового року – Металевий Бик, вбрання чудово доповнять срібні прикраси – кільця, сережки, браслети, підвіски. Любителі більш коштовних варіантів можуть вибрати прикраси з білого золота або платини.
Макіяж для дівчат і жінок теж у сірих тонах? А чому б і ні! Завдяки сірим і молочним відтінкам такий макіяж буде непомітним і природним, а трохи перламутру і блискіток додадуть образу гламурності.
Лак для нігтів сріблястого кольору або білого з блискітками – класичний варіант для Нового року. А цього разу він ще й відповідає символу року.
Зачіска має бути охайною та акуратною, тому що Бик – консерватор. Якщо у вас довге волосся, заплетіть його в косички, зав’яжіть у пишний хвіст на маківці або зробіть дульку і прикрасьте блискучими металевими шпильками або гребнями. Якщо коротка стрижка, її можна доповнити шпилькою, обручем, діадемою або сріблястою стрічкою.

Що не можна робити
Під час святкування Нового року не можна сваритися, лихословити і сперечатися з іншими – інакше весь рік пройде у сварці.
Не можна прати, прибирати в будинку і виносити сміття після заходу сонця 31 грудня – так можна закликати біду. Навіть якщо ви не встигли щось прибрати в будинку – дозвольте собі розслабитися і відпочити в Новий Рік.
Не потрібно використовувати червоний колір в одязі та прикрасах ялинки. На новорічний стіл не варто подавати страви з яловичини.

7 новорічних прикмет
святкуванням сховайте до кишені велику купюру – це хороша грошова прикмета.
Щоб у сім’ї було взаєморозуміння і панувала любов, перед новорічним бенкетом необхідно перев’язати ніжки стола мотузкою.
У центр святкового столу поставте мисочку з зернами і монетами (можна шоколадними), щоб Новий рік був щедрим і багатим.
Привітайте своїх близьких і рідних з Новим роком – і ваші стосунки будуть міцними і щирими.
Якщо в новорічну ніч з’їсти 12 зелених виноградин, то загадане вами бажання здійсниться швидше.
Сервіруючи новорічний стіл, залиште для кожного гостя під тарілкою по монеті – це приверне гроші в Новому році.
І ще одна прикмета: плакати в Новий рік заборонено, інакше весь наступний рік проведеш у горі та зневірі.

Коли б’ють куранти
Існують прикмети і забобони про те, що слід виконати о 12 годині ночі з 31 грудня на 1 січня, під бій курантів. Кажуть, у ці хвилини межа між світами стає дуже тонкою, а новорічні енергії сприяють виконанню бажань.
Прикмета на гроші. Візьміть монету і стискайте в руках під час бою новорічного годинника. А після Нового року носіть її в гаманці як талісман.
Згадайте бажання, запишіть його на аркуші паперу і за кілька секунд до Нового року спаліть. Попіл відправте до келиха з шампанським і випийте цей напій під бій курантів.

Що подарувати
Подарунок – теж важливий елемент новорічних свят. Оскільки Бики неквапливі, не люблять різких змін і потребують надійного тилу, то як новорічний подарунок пасуватимуть речі для дому. Також подаруйте щось на удачу із зображенням Бика. Наприклад, свічки у вигляді бика або телятка, кишенькові календарики з їхніми фото, дітям – книжки з казками про бичків і телят.
Однак головне при зустрічі Нового року – це новорічний настрій. Постарайтеся налаштуватися на позитив, вірте, що Новий рік 2021 несе тільки хороше. Подумайте про свої плани на наступний рік і не сумнівайтеся ані хвильки, що їх втілите та все буде добре.
З Новим роком!

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *