Студенти з усієї Тернопільщини приготували близько сотні страв, аби зібрати кошти на лікування поранених бійців.
Натхненицею фестивалю стала тернополянка Ольга Чайка, яка видала унікальну книжку з рецептами сала. Яблука, фаршировані салом, сало в шоколаді і з полуницями, роли із сала, щашлик – справжні кулінарні шедеври презентували тернополянам талановиті кулінари з чотирнадцяти навчальних закладів області.
Веселе народне дійство відбувалося під гаслом «Сало – то є сила» на подвір`ї Тернопільського торгівельно-економічного коледжу.
У вишиванках та віночках під веселу українську музику хлопці та дівчата збирали кошти, аби допомогти воїнам, які захищають Україну на Сході.
Сотні тернополян під час обідньої перерви прийшли, аби посмакувати сало та випитували у господинь рецепти. Долучилися до благодійного ярмарку і місцеві ресторіції.
Більше про фестиваль сала читайте у наступному номері
газети «Наш ДЕНЬ»