Як вибрати одноразовий посуд для різних приводів

Як вибрати одноразовий посуд для різних приводів

Як вибрати одноразовий посуд для різних приводів

Одноразовий посуд має великий попит. Його використовують точки швидкого харчування, служби кейтерингу та доставки їжі. Пластикові та паперові тарілки купують для пікніків та виїзних подій. Ми навіть не завжди помічаємо, коли використовуємо такі вироби. Але вони мають велике значення в системі сучасного харчування. Тому кожен має мати уявлення про види та критерії вибору посуду.

Класифікація одноразового посуду

За призначенням вироби поділяються на такі види:

  1. Стакани – використовуються у вендингових апаратах, точках швидкого харчування, кав’ярнях тощо. Також така тара підходить для свят. Для постійного повсякденного використання краще купити паперові стакани оптом у Lookfort. Вони розрізняються за обсягом, висотою та діаметром. Маленькі стаканчики знадобляться для фуршету. Вони підходять для подавання алкогольних напоїв. Стандартний обсяг – 200 мл. Такі стакани підходять для кави, чаю, соку. Для коктейлів слід потурбуватися про наявність стаканів 300-400 мл. Одноразові стакани виготовляються не тільки з паперу. Вони також можуть бути пластиковими. При виборі таких варіантів треба уточнювати характеристики, бо не кожен вид пластику витримує високу температуру. Деякі стакани призначені лише для подавання холодних напоїв.
  2. Тарілки – розрізняються за матеріалом виготовлення, формою, розміром. За першою ознакою поділяються на пластикові та паперові. Перші – можуть бути виготовлені з поліпропілену та полістиролу. Перший матеріал витримує високу температуру. У таких тарілках можна подавати гарячі страви. Полістирол при нагріванні тріскається, тому у посуді з нього можна подавати тільки холодні продукти. Паперові тарілки можна назвати універсальними. Їх навіть можна використовувати для нагрівання у мікрохвильовій пічці. Тарілки бувають глибокими та плоскими. Перші – призначені для супів. Плоскі – необхідні для салатів, закусок, других страв, десертів. Вони можуть мати розділення на секції. У такій тарі зручно подавати декілька продуктів одночасно.
  3. Столові прибори – ложки, виделки, ножі, розмішувачі. Переважно виготовлені з пластику. Також зустрічаються дерев’яні вироби. Ложки бувають великими і маленькими. Великі – призначені для перших страв. Маленькі ложки купують для подавання кави та чаю. Також для вендингових апаратів часто придбають розмішувачі. Вони виконані у вигляді паличок – пластикових або дерев’яних. Перші – можуть мати розширення або отвори на кінці. Паличкою з розширенням легше розмішувати цукор. Отвори створюють опір, необхідний для швидкого змішування гарячих рідин. Дерев’яні палички не мають розширення або отворів.

Привід – важливий критерій вибору

Посуд умовно можна розділити на повсякденний та святковий. Перший – має нейтральний дизайн. Тарілки та стакани виконані в одному кольорі – чорному, білому, коричневому. Такий посуд підійде для повсякденного використання. Святкові комплекти відрізняються яскравим виглядом. Вони можуть мати малюнки та написи. Їх купують для виїзних подій – дней народжень, весіль тощо. Крім того, на паперовий посуд можна нанести логотип та назву закладу. Це буде чудовим способом реклами. Такі комплекти купують кафе, кав’ярні, піцерії, суші-бари. Брендування можна замовити у Lookfort разом з посудом.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *