Навіть страшно уявити, що тернополяни їдять

Навіть страшно уявити, що тернополяни їдять

Ціни на продукти зростають, але їхня якість не полiпшується. Ба, навіть навпаки! Шокуючі цифри навела Держпродспоживслужба. За її даними, приблизно 30-50 відсотків харчів на прилавках магазинів, – фальсифіковані. Ніна Кільдій, аналітик Центру споживчих експертиз «Тест» розповіла «Експресу», що найчастіше фальсифікують молочні продукти, зокрема масло. Понад 60 відсотків масла – фальсифікат. А також згущене молоко, тверді та плавлені сири, сметана, м’ясні вироби. Фальсифікацію виявили навіть у томатній пасті та в меленому перці. Мало не щодня в Україні з’являються нові виробники-одноденки, які прийшли на ринок, продали партію продукції, заробили гроші – і пішли.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *