Особливості блендерів Тефаль

Спочатку, блендер – пристрій для швидкого подрібнення невеликої кількості продуктів. Але технології не стоять на місці, і в 21 столітті можливості подібних пристроїв значно перевершують початкові моделі. Може здатися, що такий прилад – не самий необхідний в кухні. Але чому все більше покупців прагнуть його придбати, яку він приносить користь і чи варто купувати, розповість стаття.

Погружні блендери Тефаль являють собою ніжку з декількома ножами в нижній частині. Щоб в процесі роботи приладу продукти не розлетілися в різні боки, ножі прикривають конструкцією, за формою нагадує дзвін.

Основне призначення погружного блендера – подрібнювати. Втім, виробники давно зрозуміли, що єдину функцію непогано б доповнити іншими корисними можливостями. Тому сучасні моделі вміють збивати, змішувати, дробити. А до деяких в комплекті навіть йде терка.

Щоб користуватися насадками було зручно, фірми додають в набір різні ємності. Деякі – навіть зі спеціальними кришками, щоб готову їжу було зручно зберігати або брати з собою.

Що можна збивати блендером Тефаль такого типу? Кулінари пропонують такий список:

  • картопляне пюре стане повітряним, ніжним і однорідним;

  • пюре для малюка отримають приємну, легку текстуру;

  • фарш з різного м’яса – готові котлетки порадують м’якістю і однорідністю. До того ж, продукти краще перемішуються;

  • молочні та інші коктейлі – швидке приготування і відмінний результат;

  • суп-пюре – не доведеться возитися з громіздкою кухонною технікою, щоб приготувати легкий обід;

  • соуси і майонез – без грудочок і зайвих зусиль. Та й багато деталей мити не доведеться.

При цьому «асортименту» насадок у приладів цього типу немає, одні і ті ж ножі подрібнюють продукти. Консистенція ж їх залежить від початкового стану – твердого, напіврідкого, рідкого. А головна перевага полягає в здатності перетворити в однорідну масу продукти різної твердості.

Використовуючи пристрій,можна:

  • подрібнити горіхи або лід;

  • переробити продукти в пюреобразную масу;

  • збити рідкі інгредієнти до стану піни;

  • замісити тісто рідкого типу.

Погружний блендер Тефаль – незамінна річ на кожній кухні. Такі прилади здатні пришвидшити процес приготування їжі, та справитися з завданнями, які не під силу іншим куходдим пристроям. Велика кількість насадок в комплектуванні дозволить розширити спектр завдань, які з легкістю може вирішити блендер компанії Тефаль. 

 

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *