Борці з Тернопілля зібрали за кордоном рекордний “урожай” медалей

Борці з Тернопілля зібрали за кордоном рекордний “урожай” медалей
У польському місті Тересін завершився XIV міжнародний турнір з вільної боротьби, з якого дванадцятеро юних збаражчан повернулося переможцями, – пише сайт Тернополяни.

Цих вихідних, 30-31 березня до Тересіна з’їхалися борці з різних країн. Загалом змагалося 34 команди – 200 спортсменів.

За перемогу боролися на килимі і спортсмени від Збаразького ФСК «Чемпіон», які тріумфували з шістьма золотими, трьома срібними та трьома бронзовими медалями. Перші місця: Смакула Олександр (29 кг), Оксюк Іван (32 кг), Хариш Владислав (35 кг),  Прус Ілля (41 кг), Прус Ростислав  (44 кг), Синицький Данило (62 кг). Другі місця: Борак Дмитро (29кг), Баньковський Назарій (32 кг), Доган Роман (41 кг). Треті місця: Вінтонович Ілля (32 кг), Пожогін Владислав  (85 кг), Захарків Назарій (100 кг).

Окрім цього в підсумковому заліку команда зі Збаража посіла перше місце на XIV міжнародному турнірі, на другому місці опинилася Росія, а третє дісталося борцям з Тересіна.

Готували хлопців з Тернопілля до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

— Для наших переможців вільна боротьба посідає чільне місце у житті. Це той спорт, який мотивує, надихає їх іти далі, долати труднощі на шляху до кожної цілі. Наприклад, до омріяного першого місця. Щоб досягти успіху в певному виді спорту, потрібно наполегливо і цілеспрямовано працювати над собою, своїми страхами, сумнівами. Не варто здаватися перед тимчасовими труднощами і невдачами, які життя підкидає нам, щоб ми чогось навчилися і стали сильнішими, — наголосив Петро Король.

Джерело: Тернополяни.


Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *