Журналісти показали, як виглядає оновлене меню в депутатській їдальні і на скільки тепер можна пообідати у Верховній Раді.
На сьогодні страви в українському парламенті готують дві різні кухні, тому в їдальні можна побачити два різних меню.
На сьогодні страви в українському парламенті готують дві різні кухні, тому в їдальні можна побачити два різних меню.
Наприклад, брускети з сьомгою коштують 40,60 гривень, можна також пошикувати смаженими креветками з помідорами чері за 146 гривень чи заливним осетром за 111 гривень, інформує “Апостроф“.
Хоча є в депутатському меню й салат “Цезар” за 28 гривень чи картопляні зрази за 25.
Журналіст Олександр Гончаров показав свій обід у Їдальні Верховної Ради за майже 74 гривні.