Фальсифікація вітчизняного меду зросла на чверть

Фальсифікація вітчизняного меду зросла на чверть

Торік кількість медової продукції на ринках України, що містить залишки антибіотиків, збільшилися на 25 відсотків. Про це повідомив директор з розвитку компанії-експортера меду «Асканія-Пак» Віктор Іванченко, передає agro-yug.com.ua. «Зараз український ринок намагається контролювати наявність хоча б чотирьох антибіотиків в медовій продукції, натомість європейський та американський ринки контролюють вісім таких препаратів. А контроль домішок у вигляді сиропу в медовій продукції в Україні взагалі відсутній», – наголосив експерт. І додав: фальсифікують мед і експортери, і пасічники. Ця ситуація загрозлива для репутації української продукції й може призвести до заборони продажу меду на експорт.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *