Усі знають про цей дивовижний фрукт, з гладкою кремовою текстурою, яка просто тане у роті.
Спектр його поживних властивостей робить його улюбленим для безлічі людей.
Але сьогодні ми поговоримо про його насіння.
Як виявилося, насіння авокадо має більше корисних і поживних речовин, ніж сам авокадо.З ним ви можете приготувати простий чай, який приносить багато переваг для нашого здоров’я.
Він знижує рівень холестерину і цукру в крові; зміцнює зуби, кістки, нігті і волосся; стабілізує менструальний цикл; має протизапальні і антиоксидантні властивості; бореться з нервовим колітом і діареєю; покращує зовнішній вигляд шкіри і стимулює виробництво колагену; зміцнює імунну систему; стабілізує кров’яний тиск і покращує кровообіг; усуває вільні радикали і запобігає появі пухлин; знімає запалення в кишківнику, покращує травлення і усуває печію; запобігає серцевим захворюванням; активує метаболізм і допомагає скинути вагу.
Як приготувати?
Інгредієнти: насіння одного авокадо, мінеральна вода (1 літр).
Дістаньте насіння авокадо і ретельно промийте його. Потім додайте його в контейнер з 1 літром води і кип’ятіть цю суміш впродовж 15 хвилин, після чого зніміть з вогню і дайте повністю остигнути.
Вживайте по 1 склянці цього відвару натщесерце і перед сном.