На чому найбільше заробляють ресторани?

На чому найбільше заробляють ресторани?

Найбільшу націнку ресторани встановлюють на кальян – 400 відсотків від собівартості. На чай і каву – 323 і 300 відсотків, відповідно. На соусах, хлібі та різноманітних добавках націнка складає в середньому 300 відсотків. З алкоголю, найбільшу націнку ставлять на вино і алкогольні коктейлі – 238 відсотків і 237. На пиво – 133 відсотки, повідомляє «Poster». На дорогий міцний алкоголь не ставлять високу націнку. Його собівартість і так значна. У десятку найприбутковіших входять: піца, м’ясні страви, суші.

Автор




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *