Жителів Тернопільщини попереджають про небезпечну польську індичатину: виявили бактерію

Жителів Тернопільщини попереджають про небезпечну польську індичатину: виявили бактерію

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома про отримання інформаційних повідомлень системи RASFF від 10 вересня 2021 року стосовно виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички (виробник: Indyk-Slask Sp. z o.o., Wolnosci 21, 42-672, Poland, PL 24130501 WE), з яких було виготовлено м’ясо механічного обвалювання (відправник: ZPM “Rasko” R. Skorzycki J Skorzycki sp.j.; вантажоотримувач: Alma Meat sp z o.o., Poland), що експортувалося до України у кількості 4020 кг (отримувач: ТОВ “Селміт”, вул. Феросплавна, 38, м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад “ФРОСТ 4”, вул. Автопаркова, 7, м. Дніпро, 49127).

«Просимо негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел: (0352) 52-10-10) та інформуємо, що відповідно до статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини», – йдеться на сайті відомства.

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

shares